WhatsApp:86-17600609109
86-17600609109

Kotak Pencocokan Bentuk Multifungsi Pendidikan Anak Usia Dini, Ketukan piano, abakus, manik-manik, angka, buah, dolanan kayu kognitif (MZ0071)

Model: MZ0071

Katrangan singkat:

  • Kothak wangun multi-fungsi: Pilihan pisanan kanggo pendidikan awal lan teka-teki, kudu kanggo ibu sing pinter, lan dolanan sing nyenengake.1-9 nomer 11 wangun beda, 6 werna, gaya muter lan muter apik banget.
  • Papat fitur utama: titik padhang ditampilake ing siji, 24 abacus, muter apik ing piano, teka-teki cocog, matématika abacus, lan wangun beading.
  • Bahan sing aman: kayu berkualitas tinggi alami, cat banyu sing ora beracun, kuwat lan ora ana ambune, ramah lingkungan lan aman.Lumahing polesan lan lancar, saben pinggiran blok bangunan dirancang kanthi busur bunder, lan pinggiran bunder lan bahan sing kuat njamin keamanan bayi.
  • Hadiah paling apik: Dolanan kayu multi-fungsi iki minangka alat sinau lan dolanan bocah sing apik, cocog banget kanggo nglatih konsentrasi sinau bocah.Cocog banget minangka hadiah kanggo ulang tahun anak, Halloween, Thanksgiving utawa Natal.


Detail Produk

Tag produk

小孩

多种认知

jeneng item Kotak Pencocokan Bentuk Multifungsi Pendidikan Anak Usia Dini, Ketukan piano, abakus, manik-manik, angka, buah, dolanan kayu kognitif (MZ0071)
Bahan kayu
umur ditrapake 2 nganti 4 taun, 5 nganti 7 taun, 8 nganti 12 taun
Ukuran karton 12 set/ctn, 40*40*59cm, 18kg
Kemasan Kotak warna/karton
Periode produksi Gumantung ing jumlah

拿玩具小孩

小孩2 小孩3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: